Bemutatkozási lehetőség

2023.02.21. 18:54

Megnőtt a vármegyei alkotók kiállítási kedve, félszázan is lesznek a Gerenday-ban

Már félszázan egészen biztosan ott lesznek egy-egy alkotásukkal a vármegyei amatőr alkotók első közös kiállításán.

F. K.

A lábatlani Gerenday Közösségi Ház

Forrás: Gerenday Közösségi Ház/Facebook

A felhívásra, a hírre válaszolva, február közepén még csak tizennégyen jelezték, hogy ott kívánnak lenni a vármegyei amatőr alkotók első közös kiállításán a Gerenday Közösségi Házban. A tárlat ötletgazdája, kurátora, a Magyar Alkotóművészek Országos Egyesülete térségi képviselője, A. Bak Péter.

A Duna-parti városunkban élő és alkotó Corvin-díjas festőművész tegnap arról tudott hírt adni, hogy már félszázan egészen biztosan ott lesznek egy-egy alkotásukkal a seregszemlén. Az érdeklődés egyre nő az esemény iránt.

A feltételek nem változtak. Technikai, műfaji, tematikai, stílusbeli korlátozás nincs, zsűrizés nem lesz. Lehetőség van festmény, grafika, szobor, faragás, ötvösmunka, iparművészeti munka, fotó, továbbá népművészeti remek bemutatására is. Jelentkezni február utolsó napjáig lehet, a részletekért A. Bak Pétert érdemes csengetni a telefonján (30/215-8904).

Az alapos előkészületek során a tárlatra elkészül egy meghívó, a megnyitóra a tervek szerint összeáll egy szakszerű műtárgyjegyzék.


 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában