Koncert

2022.12.27. 17:46

Megmozgatták Tatát is, és csak két dolog kell a sikerhez a Korda -házaspár szerint - videó

Szurkolók helyett bulizókkal telt meg csütörtökön a tatai Güntner Aréna, ahol Korda György és Balázs Klári fergeteges karácsonyi koncertet adott. Először szambázni, majd egy hajó fedélzetére hívott a művészházaspár, végül ellenőrizték azokat a bizonyos beszállókártyákat is.

Wágner Zsanett

Balázs Klári és Korda György ezúttal is hatalmas sikert aratott

Forrás: Forrás Rádió

Mint arról a Kemma.hu is beszámolt, szinte felrobbantotta a tatai Güntner Arénát a Korda-házaspár koncertje december 22-én. Gyuri bácsi és Klárika a Kemma.hu olvasóit is köszöntötte, mi pedig a Korda-jelenség nyomában jártunk. A házaspárral még fellépésük előtt beszélgettünk velük, az ünnepi előkészületekről és a színpadon szerzett évtizedes tapasztalatokról. 

A házaspár egyetért abban, hogy komolyság és szerencse kell a sikerhez. 

– Egy televíziós fellépés alkalmával élő legendaként mutattak be. Hirtelen nem tudtam eldönteni, melyikre legyek büszkébb? Arra, hogy legenda vagyok, vagy arra, hogy élő? Ezért mondom, hogy szerencse kell, mert ez a két fogalom ritkán találkozik egymással – felelte Korda György. 

Sikert sikerre halmoznak

Korda György a magyar tánczene egyik legismertebb előadója. Emellett televíziós pókerközvetítőként is sikeres, amivel nemcsak saját, hanem a játék népszerűségét is növelte. Balázs Klári énekesnő férje, a ’80-as években kötöttek házasságot. Első duettfelvételük 1981-ben készült, Nem hozol több ró­zsát címmel. Az énekesnő 1985-től a Mamma Maria című olasz sláger magyar változatát lemezre énekelte, ami országos hírnevet hozott neki. Egy évvel később, 1986-tól már közösen jelentetik meg albumaikat, mind a mai napig együtt szerepelnek. 

A két ünnep között újra a színpad világa vár a művészházaspárra. 

– Miskolcon és Bécsben is fellépünk. Egy nap csend következik és szilveszterkor Mátraházára megyünk, két előadás lesz. A Csináljuk a fesztivált! szilveszteri kiadása meglepetést tartogat: Kalapács Józsi rocker énekli el velem együtt a Reptér című számot – súgta lapunknak Korda György. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában