Fellépés

2022.12.18. 08:02

A Bárdos Lajos Vegyeskar közelebb hozta a karácsonyt Tatabányán (fotók)

Csillámló égősorok gyűrűjében tartott karácsonyi koncertet a Bárdos Lajos Vegyeskar. Az ünnepre hangoló dallamokat a József Attila Megyei és Városi Könyvtár csodaszép aulájában adták elő telt ház előtt.

S.G.

Forrás: 24 Óra

Fotó: Flajsz Péter

Az ünnepváró eseményt tavaly szervezték meg először a megyei könyvtárban. A gyönyörűen felújított épületben felcsendülő dallamok már akkor is nagy hatással voltak a hallgatóságra. Nem csoda, ha ezúttal sokkal többen érkeztek, hogy részesei legyenek az élménynek.

Szeimann Zsuzsanna karvezető és az énekesek az információs pultot és környékét foglalták el, s a hosszú aula teljesen megtelt érkezőkkel. A Tatabányai Árpád Gimnázium csengettyűs szakkörének előadása mellett szavalatok és az ünnephez kapcsolódó komoly- és könnyűzenei dallamok is felcsendültek a koncerten. A látvány, a hangulat lebilincselő volt. Érezhetővé vált, hogy a karácsony már csak egy karnyújtásnyira van.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában