fogyatékossággal élők

2018.11.07. 08:52

A Százszorszép fesztiválon mindenki nyert

A Road és a Balkan Fanatik dalszövege, Szabó Lőrinc Lócija is hallható volt a XIV. Százszorszép Fesztiválon A Vértes Agorájában. A Komárom-Esztergom Megyei Tehetséggondozó és Léleksegítő Alapítvány rendezvényére az ország különböző pontjából érkeztek fellépők.

Sugár Gabi

A Road és a Balkan Fanatik dalszövege, Szabó Lőrinc Lócija is hallható volt a XIV. Százszorszép Fesztiválon A Vértes Agorájában.

Fotó: Zantleitner Ingrid/24 Óra

Száznál is többen mutatták be tudásukat különböző kategóriákban. Megható pillanatok, kedves mozdulatok, és életöröm sugárzott a színpadról, miközben a különféle fogyatékossággal élők – gyengénlátók, vakok, siketek, mozgáskorlátozottak, vagy különböző szintű értelmi sérültek – verseltek, táncoltak, zenéltek.

A megnyitón átadták a korábban meghirdetett irodalmi pályázat díjait is. Tizenöt pályázó harmincöt pályaművet nyújtott be. Különdíjat kapott Szalainé Komlósi Gizella, Huszár Péterné és Adamecz László. Harmadik lett Vida Balog Jeva, őt Nagy Vendel és József Tibor előzte meg.

Péntek Szilveszter, az alapítvány elnöke elmondta: a fellépéssel mindenki nyert, s vehetett át ajándékot. A legügyesebbek a gálaműsorban is megcsillogtathatták tehetségüket.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!