origo

2017.11.04. 19:58

Pápai Jocié lehet 2017 legjobb dala

Címkék#Pápai Joci

Pápai Joci dala, az Origo is azon öt szerzemény között van, amelyek elnyerhetik a 2017 Legjobb Dala címet a december 8-i Comet gálán.

kemma.hu

Pápai Joci dalát, az Eurovíziós Dalfesztivált is megjárt Origót is jelölték a Legjobb Dal kategóriában a 2017-es Comet gálán. Ez az első alkalom, hogy a tatai énekesnek lehetősége van a fényes gömb elnyerésére.

– Úgy érzem, az Origo létrehozása óta megtaláltam önmagam, azóta tudom, merre van az előre. Tudom, hogy mit akarok, és nagyon sok erőt érzek magamban – " target="_blank" rel="noopener">mondta a Divatikonnak a Comet 2017 sajtótájékoztatón Joci, akinek mozgalmas hetei vannak mostanában, hiszen a Sztárban sztár című műsorban is bejutott a legjobb öt versenyző közé.

Az Origónak egy Honeybeast (Így játszom), egy Quimby (Forradalom), egy Soulwave (Kalandor), valamint egy Király Viktor-Majka-Curtis koprodukcióban készült (Hatodik emelet) szerzeménnyel kell megküzdenie a győzelemért. Ha tetszett önnek az Origo, szavazzon a dalra!

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában