Választás 2024

2024.06.19. 15:35

Átadták a megbízóleveleket Kisbéren

Június 17-én este a kisbéri Helyi Választási Bizottság mindenkinek átadta a június 9-i önkormányzati választás eredményeinek jogerőre emelkedése után a megbízólevelet. A megbízólevél elsőként a regnáló „új” polgármesterhez, Sinkovicz Zoltánhoz érkezett.

Kemma.hu

Az eseményen részt vett a választás győztesein kívül Czunyiné dr. Bertalan Judit országgyűlési képviselő is. Mielőtt átadták mindenkinek a megbízólevelet, dr. Pápai Tamás jegyző, a választási iroda vezetője ismertette az ide vonatkozó törvényi előírásokat. Ahogyan arról korábban beszámoltunk, kimagaslóan sokan szavaztak Kisbéren. A megbízólevél már a legtöbb szavazatot kapott képviselőknél van.

Megbízólevél érkezett Kisbérre
Megbízólevél érkezett Kisbérre
Fotó: Szabó Sándor

Átadták a megbízólevelet

A jegyzőt követően Ravasz Lajosné, a választási bizottság elnöke köszönte meg mindenkinek a munkáját, akik részt vettek a választás előkészítésében, lebonyolításában, továbbá ismertette a választás jogerős eredményeit. Ezt követően gratulált valamennyi mandátumot nyertnek, majd átadta a megbízólevelet az október 1-jétől működő új képviselő-testület tagjainak: Sinkovicz Zoltán regnáló „új” polgármesternek, Vithalm Norbertnek, Vitáris Zsanettnek, Vaderna Tamásnak, Bondár Balázs, Muzslai Ádámnak, Spiegelhalter Ákosnak, dr. Morvai Zitának, Bacher Gyulának. Az átadás után Czunyiné dr. Bertalan Judit országgyűlési képviselő is gratulált a győzteseknek.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában