Kézműveskedés

2024.02.17. 19:58

Még a horgolt galambok is kellették magukat a Galla bazárban +fotók

Galla bazár és családi délután várta szombaton a József Attila Művelődési Házban az érdeklődőket. Horgot galambokat is lehetett vásárolni.

Kemma.hu

A gyerekek papírfonás technikával készítettek nyakláncot Bócsó Rozália segítségével (szemben)

A közösségi térben elhelyezett asztalokon használati tárgyakat, jó állapotú használt ruhaneműket valamint dísztárgyakat helyeztek el, hogy azok gazdát cseréljenek. Ottjártunkkor főleg női ruhák, valamint horgolt apróságok kellették magukat. Gyönyörű virágok, csokrok készültek a horgolótű segítségével, és gyönyörűen kidolgozva néhány galamb.

A tér közepén elhelyezett asztalnál pedig Bócsó Rozália várta a legkisebbeket kézműves foglalkozással. A papírfonást sajátíthattál el a gyerekek. A mintának kiállított dísztárgyak között szerepelt kenyeres kosárka, tolltartó, s megannyi mintával különféle kopogtatók. A legrövidebb idő alatt nyakláncot készíthettek a gyerekek. 

Huszti Adrien, a közösségi tér koordinátora kérdésünkre elmondta: novembertől indították el a Galla Bazárt, az első két hónapban telt házzal zajlott. Akkor találták ki, hogy kézműves foglalkozást is szerveznek a bazár mellé. 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában