Vezetőváltás

2024.01.26. 12:47

Elfogadó idősgondozás a változatlan cél

Változás történt a nyergesi Szent Mihály Plébánia által huszonöt esztendővel ezelőtt alapított, fenntartásában működő Szent Mihály Idősgondozási Központ intézményvezetői tisztségében.

Kemma.hu

 A feladatot negyedszázada végző Horváthné Károly Anikó már két éve jelezte, hogy szeretné átadni a stafétabotot. A napokban a változás megtörtént. Az intézmény munkatársa, Ráblné Sándor Judit lett az új vezető. A központ weblapján Anikó jelezte, hogy utódja kinevezését, vele együtt, a teljes dolgozói kollektíva támogatta. Egyöntetű az a vélemény, hogy az új vezető személye garancia arra, hogy az intézmény minden részlegén folytatódni fog a magas szakmai színvonalú, személyközpontú, időseket értő és elfogadó gondozás. Horváthné Károly Anikó marad a központ munkatársa. A korábbi évek tapasztalatait felhasználva, intézményfenntartói referens pozícióban fog ténykedni a Szent Mihály Plébánia megbízása alapján. Minden segítséget szeretne megadni az új vezetőnek ahhoz, hogy az intézmény jól tudja szolgálni azt időseket. .

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában