Ne maradj le!

2023.12.10. 20:33

A nap legfontosabb hírei - 2023.12.10.

Összefoglaltuk a szombati nap legfontosabb, legérdekesebb híreit is. Ha feliratkozol hírlevelünkre, a holnapiakról nem fogsz lemaradni!

Kemma.hu

A kormány nevében próbálják kicsalni a kártyaadatainkat a Facebookon. 100 ezer forintot ígérnek az öt válaszért cserébe a Facebookon, rossz magyarsággal megírt fizetett hirdetésben De csak az adatainkat akarják ellopni!

Videó: beomlott a műfüves pálya „buborékja”Jubileum parkban. Nem bírta el a napokban ráhullott hó súlyát az a buborék, ami a egy műfüves pályát véd a tatabányai Jubileum parkban a téli időjárástól.

Okosabb vagy, mint egy harmadikos? Ha tudod, melyik törp mondott igazat, igen! Vajon mennyire emlékszünk még az általános iskolai matekra? Meg tudunk még oldani egy logikai példát, ami a harmadikosok matekversenyén volt feladat? Most kiderül.

hírlevél
 

Ne maradj le! Iratkozz fel napi hírlevelünkre!

Közös vacsorával és névre szóló mézesekkel zárta az évet az Opus Tigáz csapata. Volt mit megünnepelni. Gyürki Gergely és Együttese az élen telel a bajnokságban.

Dobrev Klára, Donáth Anna és Cseh Katalin egész évben a magyar pedagógusok béremelése ellen dolgozott. Lassan itt az év vége, de Brüsszel továbbra se fizette ki a magyar pedagógusoknak járó béremelés részt – hívta fel a figyelmet Rétvári Bence. A Belügyminisztérium parlamenti államtitkára az MTI-hez vasárnap eljuttatott közleményében rámutatott: ez azért nem történt meg, mert Ara-Kovács Attila, Cseh Katalin, Dobrev Klára, Donáth Anna, Gyöngyösi Márton, Molnár Csaba, Rónai Sándor és Ujhelyi István baloldali EP-képviselők egész évben azon dolgoztak, hogy megakadályozzák a Magyarországnak jogosan járó források kifizetését.

Nem mindegy, hová kerül a karácsonyfa - ezekre érdemes figyelni. Vannak a lakásban olyan helyek, ahová kifejezetten nem ajánlott felállítani a karácsonyfát.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában