Az élővizek városa

2023.11.25. 18:06

Lépten-nyomon tetten érhető a történelem: elkészült Tata csodálatos imázsfilmje

A Vadlúd Sokadalom egyik programjaként a résztvevők is megnézhették már a filmet.

Kemma.hu

Már látható a Komárom-Esztergom Vármegye Önkormányzatának YouTube csatornáján a Vármegyejáró legújabb filmje, ami ezúttal Tatát mutatja be. A vármegyei önkormányzat Facebook-oldalán számolt be arról, hogy a helyi televízióban már debütált az imázsfilm, és szombaton reggel a tatai Vadlúd Sokadalom egyik programjaként az érdeklődők is megtekinthették a Vármegyejáró filmsorozat Tatáról készült 15 perces epizódját. Popovics György, a vármegyei közgyűlés elnöke üdvözölte a nagysátorban melegedőket.

Elmondta, hogy a megyei identitást erősítő filmekben a vármegyei önkormányzat szíve-lelke benne van, azok saját gyártásban készültek. Hozzátette: Tata a vármegye egyik gyöngyszeme, ezért is időzítették a film átadását erre a népszerű eseményre. Popovics György a vizek városát bemutató alkotást díszdobozos pendrive-on adta át Michl József polgármesternek, aki megköszönve az ajándékot, sok örömet kívánt a film megtekintéséhez.

A Vármegyejáró filmsorozat Komárom-Esztergom Vármegye Önkormányzata TOP „A mi megyénk, a mi világunk” című pályázatának keretén belül valósult meg.


 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában