Köszönet

2023.11.20. 12:35

„Lélekemelő volt” - 20. Déva Gálát tartották Tatabányán +fotók

A szeretet nem ismer határokat – kezdte bejegyzésében Bencsik János. A szeretet a legnagyobb erő a világban – olvasható John Katalin posztjában. A XX. Déva Gálán a hagyományokhoz híven Böjte Csaba is részt vett.

Kemma.hu

Böjt Csaba is részt vett a gálán

Forrás: Facebook/Bencsik János - A Tatai medencéért

Fotó: Grepaly Andras Zoltan

A szeretet nem ismer határokat! A dévai gyermekotthon egykori lakói köszönetet mondtak azért, hogy a Déva Gála két évtizede töretlenül támogatja a szeretetotthonok kicsiny és nagyobbacska lakóit – adta hírül bejegyzésében Bencsik János. Az országgyűlési képviselő köszönetét fejezte ki a fellépő művészeknek, a szervezőknek, különösen Emmer Róbertnek és a Bányász Táncegyüttesnek!


John Katalin önkormányzati képviselő is beszámolt a különleges eseményről, amelyet a Jászai Mari Színházban rendeztek meg. 
Ismét bebizonyosodott, hogy a szeretet a legnagyobb erő a világban… - kezdte posztjában, amelyben kiemelte, hogy a jubileumi Déva Gála az idén is teltházzal zajlott. 
– A fellépők szép emlékeiket felelevenítve léptek színpadra. Sokan hosszú évek óta töltik velünk ezt a csodálatos estét. Mága Zoltán szeretetteljes szavakkal illette Böjte Csaba testvért, akinek több évtizedes szolgálata példaértékű.
A Székely és a Magyar Himnusz hallgatása lélekemelő volt! - írta, majd hozzátette: „Köszönet Bencsik Jánosnak és Schmidt Csabának, akik felkarolták és támogatták Emmer Róbert kezdeményezését, aki 20 éve fáradhatatlanul dolgozik a gála megszervezésén!”

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában