Társasjáték

2023.10.22. 12:08

Játszva versenyeztek a Kossuth-technikumban Tatabányán

Profi-T-Ability regionális versenynek adott otthont a TSZC Kossuth Lajos Gazdasági és Humán Technikum Tatabányán. A Profi-T-Ability Magyarország első logisztikai társasjátéka, melyet a Nagyvállalatok Logisztikai Vezetői Klubjának néhány elhivatott és lelkes tagja hozott létre.

Kovács László

A Profi-T-Ability összeállításában, stílusában a piacon egyedülálló társasjáték, de még ennél is több. A jövő tehetségei számára kötetlen formában ismerkedhetnek meg különböző iparágakkal és betekintést nyerhetnek hazai nagyvállalatok mindennapi működésébe. 

A 68 versenyző 7 oktatási intézményből érkezett. Vármegyénkből Tatabányát  Kossuth-technikum, a Kereskedelmi, Vendéglátó és Idegenforgalmi Technikum és Szakképző Iskola, Tatát Bláthy Ottó Technikum, Szakképző Iskola és Kollégium, Komáromot a Kultsár István Technikum és Szakgimnázium  Esztergomot a Balassa Bálint Gazdasági Technikum és Szakképző Iskola képviselte. Budapestről a META Don Bosco Technikum és Szakgimnázium, Pápáról a Jókai Mór Közgazdasági Technikum és Kollégium csapatai érkeztek még.

A versenyzők közül az első nyolc jutott be az országos döntőbe – számolt be a rendezvényről a Tatabányai Szakképzési Centrum Facebook-oldalán.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában