Közbeszerzés

2023.03.09. 06:56

Felújítják a színháztermet Bokodon, jelentős változás várható

A tervek szerint két, Top Pluszos pályázat végére kerül pont idén a településen.

W. Zs.

 Az önkormányzat csaknem 100 millió forintból fejleszti a csapadékvíz elvezetést a Tátra, valamint a Száva utcában. Jelen állás szerint megvan a vízjogi létesítési engedély, amit a közbeszerzés kiírása követ.

Új fejlemények vannak a színházterem felújításával kapcsolatban is. Mint ismert, az önkormányzat tavaly pályázott a művelődési ház rekonstrukciójára, a támogatói szerződést pedig a napokban látta el polgármesteri kézjegyével Csonka László. Ez azt jelenti, hogy két-három héten belül megérkezik a pályázati előleg, ami a topos források esetében 100 százalékos lefedettségű. 

A tervek szerint még az idén elkezdődnek a munkálatok. Az 59 milliós beruházás során 180 korszerűbb szék váltja fel a 60 éves bútorokat. Ezenkívül padlócsere és új ajtó lesz, továbbá korszerű légkondícionáló berendezés. A felújítás során az akadálymentesítésre is odafigyelnek a szakemberek, de a hangtechnikában is érezhető lesz a változás. A felújítás nem érinti a civil szervezeteket, egyedül a színházteremre vonatkozik.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában