Jótékonysági est

2023.02.21. 19:02

Faluvacsorán gyűjtöttek a rédei néptáncosoknak és mazsoretteknek

Jótékonysági estre és táncmulatságra invitálták Réde lakóit.

Sz. N.

Látványos műsorokat, bemutatókat tekintettek meg a rédei jótékonysági est résztvevői

Forrás: Komárom-Esztergom Vármegye Önkormányzata

Fotó: Komárom-Esztergom Vármegye Önkormányzata

A program középpontjában két helyi csoport támogatása állt, az 1997-ben alakult Eszterlánc néptánccsoport, valamint Lion Mazsorett Együttes. A jó hangulatú estet Popovics György, a vármegyei önkormányzat elnöke nyitotta meg, majd a település polgármestere, Farkas Lajos köszöntötte az egybegyűlteket. A helyi csoportok produkcióit követően, a pápai TREND zenekar szolgáltatta a talpalávalót.

A vármegyei önkormányzat Facebook-oldalán olvasható bejegyzésből kiderült az is, hogy a vármegyei önkormányzat által koordinált TOP Plusz programban elnyert 33 millió forintból, elkezdődhet a művelődési ház rekonstrukciója is.

Azt már korábban Farkas Lajos nyilatkozta lapunknak, hogy a művelődési ház padlója és a bejárati lépcsője is teljesen elhasználódott már. Szükséges lenne megfelelő légtechnikát is kialakítani. De a tervben van a buszvárok, buszöblök cseréje is, erre 23 millió forintot nyertek. Farkas Lajos hozzátette: a folyamatosan emelkedő építőanyagárak miatt nem lehet előre megjósolni, hogy a támogatások milyen munkálatokat fognak fedezni.
 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában