Koncertek

2022.07.15. 11:02

Az AK26 is fellép a Komáromi Nyár rendezvényén

Elsősorban a fiatalokat szólítják meg szombaton Komáromban a Liget Est programmal. A Jókai ligetben fellép az AK26, de Burai Krisztián is érkezik.

K. D.

Forrás: Hajdú-Bihari Napló

Fotó: Matey István

A koncertek 17 órakor kezdődnek. Az AK26 formáció olyan népszerű dalokról ismert, mint a Blöff, a Pacino, vagy éppen a Disco pápa. Jön Kunu Márió, akit a Megasztár ötödik szériájában ismerhetett meg a közönség a Street nevű formációval. Ugyanitt debütált először Burai Krisztián is, aki azóta nem csupán énekes, hanem dalszerző és zenei producer. Olyan előadók dalainál működött már közre zenei producerként, mint Opitz Barbi, Dér Heni, Patai Anna, Fehér Zoli, VV Béci, Lil C vagy éppen Lakatos Yvett.

A fellépők közötti időben a hangulatot DJ Miller alapozza meg. Az estét az Abba Tribute Show zárja, akik hetvenes-nyolcvanas diszkóval készülnek.

Vasárnap, családi nappal folytatódik a hétvégi programkavalkád. A Monostori erődben egész napos ingyenes tárlatvezetéssel, interaktív bemutatókkal, ügyességi játékokkal várják a családokat. Este a Magyarock Dalszínház az Állati sztori című zenés, családi vígjátékot mutatja be.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában