Vizes kalandok

2021.12.20. 06:08

Újranyit Esztergomban a felújításon áteső élményfürdő

Karácsonyig megnyílik a felújításon átesett esztergomi Aquasziget. A Prímás-szigeten, az új Grand Hotel Esztergomnál található élményfürdővel kapcsolatos friss információról a város honlapján lehetett értesülni.

Pöltl Zoltán

Forrás: 24 Óra

Fotó: Pöltl Zoltán

Aa város honlapján többek között az írták, hogy a 2005-ös megnyitás óta több olyan része is elavult, mely most javításra, cserére szorult. A rekonstrukció során az Aquaszigeten „a tetőfelületi bádogozás felújítása, az üvegtáblák cseréje, az épület szerkezetének megújítása, a padlóburkolat javítása, az ajtók cseréje történt meg.” 

A híradás arról is szólt, hogy az épületben gépészeti rendszerek modernizálását, a vízgépészeti rendszer felújítását, így többek között a vízforgató és szivattyú cseréjét az épületfelügyeleti- és az épületvillamossági rendszerek modernizálását végezték el. A rekonstrukció részeként megújult az intézmény eszközparkja is. A beruházás a Kisfaludy Turisztikai Fejlesztési Programnak köszönhetően valósult meg, melynek révén az önkormányzat a munkálatokra vissza nem térítendő támogatást kapott.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában