Év Önkéntese

2021.11.11. 14:00

Keresik azokat, akik a 2021-es évüket mások támogatásával töltötték

Ismét keresik az Év Önkéntesét és szervezetét. Online, postai úton is lehet jelölni bárkit, aki arra szentelte az évét, hogy másoknak segítsen.

S. G.

A Komárom-Esztergom Megyei Család, Esélyteremtő és Önkéntes Ház az önkéntesség világnapjához kapcsolódóan az idén is keresi az Év Önkéntesét és szervezetét. Pályázati felhívásukban kiemelik: a 2021-es év is számos alkalmat adott arra, hogy a segíteni akaró, önzetlen magánszemélyek, közösségek, szervezetek megmutassák az összefogás erejét és együtt tegyenek valamilyen jó, nemes ügyért. Ezen személyek, közösségek munkáját, erőfeszítéseit elismerve díjakat adományoznak majd megyei személyeknek, szervezeteknek. Javaslatot tehetnek a díj adományozására magánszemélyek, intézmények, önkormányzatok, civil, non- és forprofit szervezetek és közösségek.

A jelöléseket november 18-án, csütörtökön, éjfélig kell beküldeni. Űrlapokon keresztül vagy e-mail­ben, postai úton a jelölő személy és a jelölt nevével, elérhetőségével, elvégzett önkéntes tevékenységének rövid bemutatásával (fél, maximum egy A4-es oldal), jelölés indoklásával, referenciaszemély (név, telefon vagy e-mail-cím) megjelölésével. Bővebb információ: 06-20/237-5137, [email protected].

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában