Tokodaltáró

2021.11.12. 21:00

Gesztenyés süteményt is kóstoltak a fesztiválon

Hagyományteremtő jelleggel rendezte meg az önkormányzat a Tokodaltárói Gesztenyefesztivált, amely mind a gyermekek, mind a felnőttek körében nagy sikert aratott.

W. P.

Petrik József polgármester az első gesztenyefesztiválon elmondta: a képviselő-testület egy falunap jellegű rendezvényt szeretett volna életre hívni. Helyszínül a gesztenyefákkal szegélyezett régi teniszpálya területe szolgált, így adott volt a fesztivál neve.

A Magyar Falu Program 1 millió forintos támogatásának felhasználásával változatos műsort sikerült összeállítani. Petrik Józsefnek és Popovics Györgynek, a megyei közgyűlés elnökének a köszöntője után fellépett többek között a Tokodi Csillagfény Mazsorett Csoport, a Tokodaltárói Bányász Vegyeskórus is, később Benk Dénes humorista, majd Vastag Csaba énekes és zenekara szórakoztatta a fesztiválozókat. Az önkormányzat forralt borral és forró teával kínálta a jelenlévőket, akik gesztenyés süteményeket is kóstolhattak a helyszínen.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában