sajtónap

2021.03.17. 15:13

Az év munkatársát díjazta a 24 Óra és a Kemma.hu

Hagyomány a megyei lapnál, hogy minden évben március idusán ünnepli a szerkesztőség a sajtónapot, ahol a kiemelkedő teljesítményt nyújtó kollégákat elismerésben részesíti a kiadó.

Kemma.hu

Walczer Patrik átvette a díjat Takács Zoltántól

Forrás: 24 Óra

Fotó: Pöltl Oxi Zoltán

Idén a járványügyi helyzet miatt az ünnepséget nem tartották meg, de az elmúlt esztendő során a leginkább emlékezetes produkcióval előrukkoló munkatárs díjazása nem maradt el. Idén Walczer Patrik, a 24 Óra dorogi-esztergomi tudósítója vehette át a 24 Óra és a Kemma.hu szerkesztősége és kiadója által az év munkatársának odaítélt díjat. Az ezzel járó jutalmat és oklevelet a megyei lap főszerkesztője, Takács Zoltán adta át Esztergomban.

Walczer Patrik átvette a díjat Takács Zoltántól (Fotó: Pöltl Oxi Zoltán / 24 Óra)

A 28 éves Walczer Patrik 2017 október vége óta dolgozik a lapnál. Budapesten született, de Dorogon nőtt fel. Középfokú tanulmányait Esztergomban, az Árpádházi Szent Erzsébet Szakközépiskolában végezte, majd a Budapesti Gazdasági Egyetem kereskedelem és marketing szakpárján tanult tovább. A fiatal újságíró két éve nősült, idén februárban született fia, Zsombor Zsolt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában