gimnázium

2020.01.08. 18:35

Idő kellett a fűtésnek a téli szünet után az Eötvösben

Országos médiaérdeklődést váltott ki, hogy nem volt elég meleg az Eötvösben. Az igazgatónőtől megtudtuk, mi volt ennek az oka.

Kemma.hu

Azzal kapcsolatban, hogy a hideg miatt kedden a tanórák egy részét elengedték a tatai gimnáziumban, megtudtuk, hogy szerdán újra volt tanítás, bár a diákok egy része kabátban töltötte a tanórákat. Az azonban az intézményvezető szerint nem igaz, hogy nem volt fűtés az iskolában. Barsi Éva, az Eötvös József Gimnázium igazgatója a 24 Órának elmondta, hogy csak a falak nehezen melegedtek fel a hosszú téli szünet után.

– Volt fűtés, de nem volt elég meleg, ezért haza engedtük a gyerekeket kedden. De ma már minden rendben volt – szögezte le az igazgató kérdésünkre szerdán.

– Forrók a radiátorok, csak a nyílászárók régiek. A téli szünet alatt a vastag falak kihűltek, amik a fűtés visszakapcsolásával most csak lassan melegszenek fel. Azokban a tantermekben ahol hideg van, nem tartunk tanítást, a diákokat más, már felmelegedett termekbe vittük át – tette hozzá

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában