felháborító

2018.05.23. 10:59

Vigyázat, durva átverés! Csalók gyűjtenek a Tatabányai Mentőállomás nevében

A napokban egy alapítvány felhasználva a Tatabányai Mentőállomás nevét, gyermekrohamkocsira gyűjt pénzt a gyanútlan adakozóktól. Az átverésre a mentőállomás dolgozói is reagáltak.

kemma.hu

Csalók éltek vissza a Tatabányai Mentőállomás nevével

Többen is áldozatul eshettek azoknak a csalóknak, akik a Tatabányai Mentőállomás nevében gyűjtenek pénzt egy új gyermekrohamkocsi megvásárlására. Az átverés híre elért a mentősökig is, akik az alábbi levélben reagáltak:

„Pár napja egy általunk ismeretlen alapítvány a Tatabányai Mentőállomás nevében kezdett pénzgyűjtési akcióba „Gyermekrohamkocsi” vásárlás céljából. Termeszetesen ez nem valós, a Tatabányai Mentőállomás soha sem akart venni csak úgy egy gyermekrohamkocsit.

Ez egy nagyon durva és erkölcstelen visszaélés a mentőállomásunk nevével!

A mentőgépkocsi park országosan nyilvántartott a mentőautók beszerzése központilag történik. Ha valamilyen tárgyi vagy anyagi gyűjtést szerveznénk, azt itt a mentőállomás Facebook oldalán fogjuk közzétenni” – " target="_blank" rel="noopener nofollow">olvashatjuk a mentősök közösségi oldalán.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában