Nagyon megbánta

2023.11.15. 08:43

Segélyhívón kért bocsánatot előző napi viselkedéséért egy komáromi férfi - mutatjuk a hívást

Nem mindennapi hívást kaptak a rendőrök november 13-án, hétfőn délután. Egy férfi a segélyhívó központon keresztül akart bocsánatot kérni a komáromi egyenruhásoktól az előző napi viselkedése miatt.

Kemma.hu

Veszekedéshez riasztották a komáromi rendőröket november 12-én este. Két szomszéd vitatkozott össze, a szóváltás pedig egészen tettlegességig fajult.

Ami másnap történt, az azonban meglepte még a zsarukat is. Az egyik érintett ugyanis betelefonált a segélyhívó központba, hogy bocsánatot kérjen a rendőröktől az előző napon történt beavatkozás miatt. A nem mindennapi hangfelvételt a rendőrök közzé is tették.

A mentegetőző telefonáló elmondta, hogy sokat ivott, és nagyon sajnálja a történteket. A rendőrök az eset kapcsán azért arra is felhívják a figyelmet, hogy a segélyhívóra érkező indokolatlan hívások túlterhelhetik a rendszert, és bizony veszélybe sodorhatják azok életét, akik valóban a rendőrség, mentőszolgálat vagy a katasztrófavédelem segítségére szorulnak.

Kérjük, amennyiben közlendője, kérdése van egy rendőri intézkedéssel kapcsolatban, minden esetben az illetékes rendőrkapitánysághoz forduljon!

üzenték a rendőrök.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában