Nyoma veszett

2023.09.23. 11:00

Ha láttátok ezeket a fiúkat, azonnal hívjátok a tatabányai vagy az oroszlányi zsarukat

A 15 éves Magó Márkó Kevin megtalálásában a lakosság segítségét kérik a rendőrök. Keresik a 16 éves Magó Adrián Patrikot is.

Kemma.hu

A rendőrség tájékoztatása szerint szeptember 20-án tűnt el a tatabányai születésű 15 éves Magó Márkó Kevin, aki azóta ismeretlen helyen tartózkodik, magáról nem adott életjelet. A Tatabányai Rendőrkapitányság eljárást folytat a fiatal fiú eltűnése kapcsán. Márkó 166-170 centiméter magas, vékony testalkatú, barna hajú.

Magó Márkó Kevin
Magó Márkó Kevin
Forrás: police.hu

A rendőrök mindeközben keresik Magó Adrián Patrikot is, aki  szeptember 12-én tűnt el. A komáromi születésű 16 éves fiú azóta ismeretlen helyen tartózkodik. Adrián 171-175 centiméter magas, sovány testalkatú, rövid, barna hajú, a szeme zöld.

A rendőrök kérik azoknak a segítségét, akik esetleg tudnak Magó Márkó Kevin vagy Magó Adrián Patrik tartózkodási helyéről, hollétéről, tegyenek bejelentést személyesen a tatabányai, illetve az oroszlányi rendőrkapitányságon, illetve névtelenség megőrzése mellett az ingyenesen hívható 06-80-555-111 Telefontanú zöldszámán, valamint a 112-es központi segélyhívó telefonszámon.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában