Tolvaj

2023.05.23. 08:42

Videón az enyveskezű nő, aki többször is lopott egy üzletből Tatabányán

Gyerekével járt vásárolni egy nő Tatabányán, de közben olyat is tett a kosarába, amiért nem szándékozott fizetni. Hamar lebukott.

Kemma.hu

A Tatabányai Járási Ügyészség lopás bűntette miatt nyújtott be vádiratot azzal a nővel szemben, aki egy tatabányai áruházból kétszer is lopott úgy, hogy a termékeket a bevásárlókocsiba pakolta, majd a telepakolt kocsit fizetés nélkül kitolta az áruház területéről.

Dr. Horváth Sándortól, a Komárom-Esztergom Vármegyei Főügyészség sajtószóvivőjétől megtudtuk, hogy a vádirat szerint először 2022. november 5-én 52 ezer forint értékű termékeket (ruházat, élelmiszer) lopott így, két ruháról az áruvédelmi eszközt is leszedte. Majd két nappal később több mint 70 ezer forint értékben tulajdonított el élelmiszert, játékot és ruhákat. A biztonsági őr a vásárlótér elhagyása után megállította a nőt. A két lopás elkövetési értéke kerekítve összesen 123 ezer forint.

Az ügyészség a vádiratban arra tett indítványt, hogy a Tatabányai Járásbíróság a nővel szemben tárgyalás mellőzésével, büntetővégzésben pénzbüntetést szabjon ki, valamint kötelezze a károknak a megfizetésére is a nőt.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában