Szarka akcióban

2023.05.30. 06:49

Videón a komáromi öltöztetős tolvaj - saját ruhája alá lopta a boltit a nő

A Komáromi Járási Ügyészség lopás vétsége miatt nyújtott be vádiratot a Komáromi Járásbírósághoz, amelyben közérdekű munka büntetésre tett indítványt.

Kemma.hu

A nő az ügyészségi vádirat szerint 2022. szeptember 7-én egy komáromi áruházban a nála lévő bevásárlókosárba higiéniás termékeket, bizsukat és ruhaneműt pakolt, majd bement a próbalfülkébe. A bolti szarka ott a ruhákból kivágta és leszedte az áruvédelmi eszközt, a többi terméket pedig kibontotta a csomagolásból.

A nő a csomagolásokat elrejtette a próbafülkében és a boltban, az általa kibontott termékeket pedig a nála lévő táskába tette, míg egy fekete színű női felső csomagból kivette az egyik felsőrészt, amit felvett a saját ruhája alá. A csomagban lévő másik terméket eldugta az üzletben.

A tolvaj ezután távozni akart az áruházból, ezért az önkiszolgáló pénztárakon át, azokat elhagyva az áruház mellékhelyiségébe ment. Miután onnan kijött, a nőt az üzletben szolgálatot teljesítő biztonsági őr ellenőrzés alá vonta. Ennek során megtalálta nála az elrejtett, ellopott termékeket.

A lopás elkövetési értéke összesen 32 ezer 938 forint. A Komáromi Járási Ügyészség lopás vétsége miatt nyújtott be vádiratot a Komáromi Járásbírósághoz, amelyben közérdekű munka büntetésre tett indítványt.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában