Bombariadó

2023.03.07. 19:00

A bámészkodók között figyelte a káoszt a Tatabányán robbantással fenyegetőző fiatal (videó)

A 22 éves győri fiatalt a helyszínen nézte végig a történéseket, így a rendőrök pillanatok alatt elfogták.

Kemma.hu

A Mártirok útja egyik tízemeleteséhez vonultak ki a hatóságok

Forrás: 24 Óra

Fotó: Flajsz Péter

Ahogy arról már beszámoltunk, hétfő este nagy riadalom volt Tatabányán, Újváros városrészben. Egy 22 éves fiatal bejelentést tett a rendőrségen, hogy bombákat helyezett el egy Mártírok úti 10 emeletes lépcsőházában. Az ott lakókat azonnal evakuálták. Végül 53 ember hagyta el lakhelyét.

Az épületben élők nagyon megrémültek, mint portálunknak is elmondták, még sosem tapasztaltak ilyet. A Tényeknek az egyik lakó úgy nyilatkozott, hogy erős kopogásra lett figyelmes, a következő pillanatban pedig már arra szólították fel, hogy hagyják el lakásukat. A helyszínre bombakutatók és kutyák is érkeztek, hogy átkutassák az épületet. A lakókat addig a Kodály Zoltán Általános Iskolában helyezték el.

A rendőrök percek alatt azonosították a 22 éves győri telefonálót. A robbantással fenyegetőző fiatal úgy bukott le, hogy ő maga is a helyszínen, a bámészkodót között állt, nézte a káoszt, amit okozott. Eközben találtak rá a rendőrök. A kihallgatásán be is ismerte tettét, amit azzal indokolt, hogy bosszút akart állni, mert nem kapott az épületben szállást éjszakára. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában