Lopás

2023.02.21. 09:39

Talált pénzt ne verj el! Most egy életre megtanulja N. Á., mit nem szabad csinálni, ha találsz másfél millát

Egy padon felejtett övtáska 'majd 1,5 millió forintot rejtett. N. Á. fel is élte a talált pénzt. A tatabányai rendőrök most befejezték az ügy vizsgálatát.

Kemma.hu

Ahogy arról mi is beszámoltunk, a sértett augusztus 11-én éjszaka egy rokonához érkezett Tatabányára. Várakozás közben egy padra ült, maga mellé téve az övtáskáját. Abban közel 1,5 millió forint készpénz, többségében külföldi valuta volt. Aztán amikor bejutott a rokonához, a padon felejtette a brifkót, és csak órákkal később vette észre az értékeinek hiányát.

Ekkor azonban feljelentést tett a Tatabányai Rendőrkapitányságon. Mire a rendőrök azonosították a 29 éves elkövetőt. N. Á.-t, akit gyanúsítottként hallgattak ki. A férfi a bűncselekmény elkövetését beismerte. Elmondta, hogy a pénzt átváltotta, és már időközben felélte. Ellene lopás bűntett elkövetése miatt indult büntetőeljárás. A police.hu friss beszámolója szerint Tatabányai Rendőrkapitányság a nyomozás vizsgálati szakaszában a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte és a keletkezett iratokat megküldte a Tatabányai Járási Ügyészségnek.

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában