Garázdaság

2022.11.10. 09:26

Videó: elképesztő, mit vett fel a busz biztonsági kamerája a komáromi megállóban

A garázdaság vétsége miatt indult ügyben a Komáromi Járási Ügyészség vádiratot nyújtott be azzal a buszsofőrrel szemben, aki a buszmegállóban tettlegességgel zárt le egy vitát.

Kemma.hu

Forrás: ugyeszseg.hu

Az ügyészség a vádiratban arra tett indítványt, hogy a büntetlen, a bűncselekmény elkövetését beismerő férfival szemben a Komáromi Járásbíróság tárgyalás mellőzésével, büntetővégzésben pénzbüntetést szabjon ki, tájékoztatta a Kemma.hu-t a megyei főügyészség.

A vádirat szerint az elkövető 2021. november 3-án a menetrendszerinti autóbuszt vezette. A férfi a busszal a komáromi megállóban várakozott. Az utasok fel és leszállása közben megjelent egy férfi, aki egy korábbi közlekedési konfliktusát kívánta megbeszélni a busz vezetőjével.

A két férfi kölcsönösen szidalmazta egymást. A buszsofőr a megállóban nagy erővel a busz elejének lökte, valamint egy alkalommal, közepes erővel, tenyérrel megütötte a vitapartnerét. Az esetet a busz biztonsági kamerája is rögzítette.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában