Szóváltásból garázgaság

2022.10.11. 11:59

Sörösüveget dobáltak, faágakkal támadtak az esztergomi utcai harcosok

Az esztergomi rendőrök befejezték a nyomozást azzal az esztergomi és váci lakossal szemben, akik felfegyverkezve, csoportosan követettek el garázdaságot.

Kemma.hu

Fotó: Shutterstock

Előzetes szóváltást követően egy kocsma előtt ülő társaság két tagja sörös üvegeket dobált az úton sétáló sértett irányába Esztergom-kertvárosban 2020. október 4-én. A férfi megelégelve a dobálást, egy üveget magához vett és a társaság irányába visszadobta. Az üveg a kocsma falán széttörött.

A férfiak ennek hatására a sértettet faágakkal felfegyverkezve kezdték el ütlegelni. A bántalmazást egy arra járó sofőr is látta, aki a földön fekvő férfi segítségére sietett.

A bajba jutott személy így kiszabadult támadói közül, azonban egy faágat megragadva visszatért, majd azzal egy alkalommal megütötte korábbi bántalmazóját, amire támadói ismételten verni kezdték. Őket felfegyverkezve, csoportosan elkövetett garázdaság gyanúja miatt gyanúsítottként kihallgatták. Az Esztergomi Rendőrkapitányság a nyomozás vizsgálati szakaszában a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és az iratokat átadta az illetékes ügyészségnek – adta hírül a police.hu.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában