Verekedés

2022.10.07. 09:02

Provokációnak indult, életveszélyes sérülés lett a vége a tatai italozásnak

A Komárom-Esztergom Megyei Főügyészség életveszélyt okozó testi sértés bűntette miatt folyamatban lévő ügyben vádat emelt a férfival szemben.

Kemma.hu

Fotó: AS

A Komárom-Esztergom Megyei Főügyészség a vádiratban indítványt tett arra, hogy a Tatabányai Törvényszék a vádlottat próbaidőre felfüggesztett börtönbüntetésre ítélje, tájékoztatta a Kemma.hu-t a megyei főügyészség.

A vádirati tényállás lényege szerint március 13-án a hajnali órákban a vádlott és a sértett együtt italoztak közös ismerősük tatai lakóhelyén. A sértett az alkohol hatására agresszívvá, veszekedőssé vált, verekedésre hívta a vádlottat. A vádlott azonban ezt visszautasította, próbálta nyugtatni a sértettet, aki azonban tovább hergelte a férfit. Emiatt a vádlott pofon ütötte az őt provokáló, erősen ittas állapotban lévő sértettet, aki az ütéstől elesett és fejét a padlóba ütötte. Az elesés következtében életveszélyes koponyasérülése keletkezett.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában