Bíróság

2022.09.01. 09:11

Három autót zúzott le fényes nappal a nyergesi DiCaprio

A Wall Street farkasának ikonikus jelenete elevenedett meg Nyergesújfalun idén májusban. A bíróság komoly büntetéssel díjazta most az előadást.

Kemma.hu

Dr. Horváth Sándor, a megyei főügyészség szóvivője a Kemmahu-t arról tájékoztatta, hogy az Esztergomi Járási Ügyészség vádirata alapján az Esztergomi Járásbíróság 400 ezer forint pénzbüntetésre ítélte, valamint másfél évre eltiltotta a vezetéstől azt a férfit, aki három autót tört össze idén májusban Nyergesújfalun.  A büntetővégzés jogerős, azt az ügyész is tudomásul vette.

A vádirat szerint a büntetlen előéletű férfi az ütközések után adatai hátrahagyása nélkül elhagyta a helyszínt. Őt a rendőrök lakóhelyén vonták aztán intézkedés alá. A Tatabányai Törvényszék felidézte: vádlott közepesen ittas állapotban vezetett, nem sokkal 17 óra előtt azon a májusi napon, de a tempót már nem tudta jól belőni. Letért az úttestről, először nekiütközött egy ott parkoló személygépkocsi elejének, ezután a kapubejáróban parkoló gépjármű jobb oldalának ment neki, végül az úttest másik oldalán kialakított parkolóban álló autó oldalának ütközött.

És íme a jelenet a Wall Street farkasa című filmből:

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában