Fenyegetőzött

2022.07.20. 09:39

Videó: lecsapott a TEK a bakonyaljai faluban - komplett fegyverarzenál volt az etei férfinél

Az etei férfi életveszélyesen fenyegetőzött, a Terrorelhárítási Központ munkatársai előállították, a kisbéri nyomozók pedig őrizetbe vették.

Kemma.hu/police.hu

A rendőrségen egy nő tett feljelentést július 17-én, miszerint volt élettársa életveszélyesen megfenyegette őt és jelenlegi párját. Az asszony elmondta, hogy a férfi, aki otthon több lőfegyvert is tart, megöléssel fenyegetőzött. Az etei lakos elfogása érdekében a Terrorelhárítási Központ műveleti egysége is kirendelésre került, akik még aznap a Kisbéri Rendőrkapitányságra előállították Sz. I.-t, majd átadták őt a kisbéri rendőröknek.

A 61 éves etei férfi otthonában tartott kutatás során a rendőrök lefoglaltak három engedéllyel tartott fegyvert, a hozzá tartozó lőszerekkel. Egy titkos rekeszben egy kisgolyós fegyvert és több mint 300 lőszert is találtak, amelyre a gyanúsítottnak nem volt engedélye.

Sz. I.-t a kisbéri nyomozók zaklatás bűntett és lőfegyverrel vagy lőszerrel visszaélés bűntette elkövetése miatt hallgatták ki gyanúsítottként. A férfit a rendőrök őrizetbe vették, és kezdeményezték letartóztatásának indítványozását.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában