Baleset

2022.07.18. 14:45

Autó ütközött kamionnal Tatánál, kigyulladt egy másik Csémnél az M1-esen

A sztráda Hegyeshalom felé vezető oldalán a 67-es kilométerénél és a 86-osnál történt baleset. Mindkét helyszínnél sávzárásra és több km-es torlódásra kell számítani.

Kemma.hu

Legutóbb a hétvégén dugult be a pálya baleset miatt Tata térségében

Forrás: Kemma.hu

Összeütközött egy autó és egy nyerges vontató az M1-es autópálya Hegyeshalom felé vezető oldalán, a 67-es kilométerszelvénynél, Tata térségében. A megyei katasztrófavédelem arról tájékoztatott, hogy a személyautóban két felnőtt és egy gyermek utazott. A helyszínre mentő érkezett.

A katasztrófavédelmi műveleti központ irányítása alatt műszaki mentés céljából a helyszínre a tatabányai hivatásos tűzoltókat riasztották, akik az  áramtalanítást is elvégezték. A kamionnak a ponyvája szakadt ki a balesetben. A munkálatok ideje alatt az érintett útszakaszon egy sávon halad a forgalom.

Szintén a határ irányában, Csém térségében, a 86-os km-nél egy kamion gyulladt ki – adta hírül a police.hu. A nagy füst veszélyezteti a közlekedést, ezért Csém térségében a Győr felé vezető oldal forgalmát megállították. Kerülni a 13-as számú főúton lehet. Mindkét helyszínnél sávzárásra és több km-es torlódásra készüljenek az M1-esen közlekedők.

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában