lopás

2021.08.08. 06:45

Nem tágítanak a katalizátortolvajok: terepszemle után csapott le a rédei férfi (Fotók)

A 25 éves rédei férfi gondos terepszemlét tartott a kocsi körül, majd délután már szerszámokkal tért vissza és ellopta, később eladta az autó katalizátorát.

Kemma.hu

Forrás: Police.hu

A rendőrség tájékoztatása szerint a gyanúsított július 27-én egy személygépkocsira lett figyelmes, ami Hajmáspuszta felé vezető úton állt. A rédei férfi délelőtt terepszemlét tartott és megállapította, hogy a személygépkocsi rendelkezik katalizátorral. Délután már szerszámokkal tért vissza, és munkának látott.

A katalizátort megszerezte, majd értékesítette. Az érte kapott pénzt időközben felélte. A sértett másnap tett feljelentést a rendőrségen. A kisbéri rendőrök azonosították a 25 éves rédei lakost, akit gyanúsítottként kihallgattak. Tőle a bűncselekményhez használt eszközöket lefoglalták. A férfi ellen lopás miatt indult büntetőeljárás. A nyomozók vizsgálják, hogy a tettes követett-e el más, hasonló jellegű bűncselekményt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában