ügyészség

2021.06.16. 07:00

Halálra verték ismerősüket, rács mögött tartanák a brutális komáromi párost (videó)

Sz. G. és D. V. ittasak voltak, mikor úgy megverték 60 éves alkalmi ismerősüket, hogy az belehalt a sérüléseibe. Az ügyészség indítványt nyújtott be.

Kemma.hu

Letartóztatásban marad az a két komáromi férfi, akik halálra verték alkalmi ismerősüket júniusban. A hosszabbítást három hónapra rendelte el a bíróság.

Forrás: police.hu

Komárom-Esztergom Megyei Főügyészség ismételten indítványozta annak a két férfinak a letartóztatását, akik halálra verték alkalmi ismerősüket 2020 júniusában – tudtuk meg dr. Borbély Veronikától, a megyei főügyészség helyettes szóvivőjétől.

Ahogy korábban írtuk, a megalapozott gyanú szerint az ittas férfiak 2020. június 17-én este komáromi otthonukban együttesen támadtak rá áldozatukra. Bántalmazták, ütlegelték, rúgták a férfit, akinek a szegycsontja, az orrcsontja, illetve több bordája is eltörött, és a kialakuló belső vérzések miatt a helyszínen elhalálozott. Információink szerint a 39 és 43 éves támadók, Sz. G. és D. V. áldozata 60 éves volt.

A két férfit halált okozó testi sértés bűntettének elkövetése miatt gyanúsítottként hallgatta ki a nyomozó hatóság. Mindkét gyanúsított büntetett előéletű, megélhetést biztosító jövedelemmel nem rendelkeznek. A két férfi letartóztatását a nyomozási bíró 2020. június 23-án rendelte el.

Amegyei főőügyészség ismételten indítványozta a két férfi letartóztatásának a meghosszabbítását tekintettel arra, hogy velük szemben megalapozottan feltehető, hogy szabadlábra kerülésük esetén szabadságvesztéssel büntetendő újabb bűncselekményt követnének el, továbbá az egyik gyanúsított vonatkozásában az is, hogy a büntetőeljárásban elérhetetlenné válna, megszökne, elrejtőzne.

Az ügyészi indítványról a nyomozási bíró a gyanúsítottak kihallgatását követően ülésen fog dönteni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában