segítség

2021.02.13. 08:07

Egy órát várt az extrém hidegben lerobbant mopedja mellett a férfi Komáromban

Út közben adta fel a férfi járműve, és a fagyban várakozott a segítségre, amikora helyi rendőrök és a polgárőr megérkeztek.

Kemma.hu

Forrás: Shutterstock

Egy polgárőr és a rendőrség közösen mentették meg a pénteki extrém hidegben rekedt sofőrt. A polgárőr a rendőröket azzal kereste fel aznap, hogy közlekedése során figyelt el a férfira, akinek mopedja meghibásodott, ezért nem tudott azzal tovább haladni. A férfi akkor már egy órája várakozott a -8 Celsius fokos hidegben.

A helyszínre kiérkező járőröknek az 58 éves férfi elmondta, hogy hazafelé tartott, amikor járműve elromlott, gyalogosan pedig egészségi állapota miatt nem tudta folytatni az útját. Az egyenruhások a polgárőrrel közösen besegítették a férfit a szolgálati járműbe, és a mopedjével együtt épségben hazaszállították, áll a police.hu közleményében.

Ahogy arról beszámoltunk, csütörtök este egy fiatal pár is bajba került a fagyban, mert autójuk felmondta a szolgálatot. A párt a tatabányai terepjárós önkéntesek segítették ki a bajból.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában