rajtaütés

2020.07.01. 17:41

TEK-akciók Tatán: Győr-Moson-Sopron megyébe vezetnek a szálak

Június 30-án a Terrorelhérítási Központ egységei két tatai utcában is megjelentek. Mint megtudtuk, a szomszédos megye rendőr-főkapitányságának felkérésére hajtották végre az összehangolt rendőri akciót.

Kemma.hu

Június 30-án a Terrorelhérítási Központ egységei két tatai utcában is megjelentek.

Forrás: police.hu

A Kemma.hu információi szerint a Terrorelhárítási Központ egységei Tatán, az Ady Endre úton, valamint a Komáromi úton hajtottak végre akciót június 30-án. Egy olvasónk közelről látta az Ady Endre úti művelet kezdetét. Mint mesélte, először egy pillanatra még azt hitte, valamilyen forgatás miatt jelent meg egy feketébe öltözött kommandósa főút Baji úthoz közelebbi részénél, fegyvernek látszó tárggyal a kezében, de aztán rájött: az nem csak fegyvernek látszik, hanem az is, és a terrorelhárítók jelentek meg. Pillanatokon belül társai is ott voltak az egyik ház bejáratánál, ahova igyekeztek bejutni.

– Lehengerlőek voltak – tette hozzá olvasónk, felidézve az akcióban részt vevők határozott, ellentmondást nem tűrő fellépést. Információink szerint szintén erőteljes jelenléttel érkeztek meg a Komáromi útra is TEK egységei. A rajtaütések kapcsán kérdéseinkkel a Terrorelhárítási Központhoz fordultunk, és a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőrfőkapitányságtól kaptunk választ megkeresésünkre.

Mint a szomszédos megye főkapitányságának sajtószóvivője, Tóth Gabriella r. alezredes írta, a tatai TEK-akciót a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság felkérésére, egy összehangolt rendőri művelet keretein belül hajtották végre a TEK egységei. Az akcióról bővebb tájékoztatást pénteken, sajtótájékoztató keretében adnak.

(Borítóképünk illusztráció)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában