eltiltás

2019.12.01. 08:19

Gyorsan bíróság előtt találja magát a sofőr, aki Tatabányán jogsi nélkül vezetett

Az eltiltás ellenére volán mögé ült a férfi, a rendőrök azonban lefülelték. A sofőr gyorsított eljárásban bíróság elé kerül.

Kemma.hu

Forrás: Shutterstock

A rendőrség tájékoztatása szerint a Tatabányai Rendőrkapitányság járőrei november 30-án délután Tatabányán, a Baross Gábor úton megállítottak egy személygépkocsival közlekedő helyi lakost. Az iratok ellenőrzése során kiderült, hogy a sofőr vezetői engedéllyel nem rendelkezik, őt a Tatabányai Rendőrkapitányság a vezetéstől eltiltotta. A rendőrök a 34 éves férfit a rendőrkapitányságra előállították és gyorsított bírósági eljárás lefolytatása céljából, járművezetés az eltiltás hatálya alatt szabálysértés elkövetése miatt őrizetbe vették.

Az elmúlt 24 óra eseményei számokban.

A Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában a rendőrök egy személyi sérülésessel járó közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek.

Az egyenruhások tíz személyt fogtak el, hat főt állítottak elő és négy három ittas járművezetővel szemben intézkedtek. Biztonsági intézkedésre öt esetben került sor.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában