segítők

2019.01.16. 17:21

Meglepetéssel készültek az SMA-s Daninak a megyei katasztrófavédők

A Tatabányai Műjégpályán szerveztek jótékonysági családi napot szombaton, ahol a Tatabánya Hivatásos Tűzoltó-parancsnokság tűzoltói is megjelentek.

Kemma.hu/katasztrofavedelem

Forrás: Tatabánya Hivatásos Tűzoltó-parancsnokság

Ahogyan arról korábban beszámoltunk, a gerincvelői izomsorvadás súlyosabb változatával harcoló Dani családja szervezett egy programot szombaton a tatabányai jégpályán, amivel szerették volna megköszönni az eddigi támogatást.

Egy tűzoltóautó is érkezett a jótékonysági családi rendezvényre, amelyet nemcsak Dani, hanem minden gyerek megcsodálhatott és beleülhetett. Ezen a napon arcfestéssel, csillámtetoválással, motorokkal és bohóccal kedveskedtek a gyerekeknek. Törekedtek arra, hogy a befolyt összeggel a mozgalom még közelebb kerüljön a céljához.

Egy tűzoltóautó is érkezett a jótékonysági családi rendezvényre (Fotó: Tatabánya Hivatásos Tűzoltó-parancsnokság)

A moSt, Mint sohA – Daniért mozgalom célja pedig nem más, mint lehetőséget teremteni egy kicsi fiúnak, aki egy ritka betegség miatt nem élvezheti a mozgás szabadságát, és a családja anyagi lehetőségei miatt pedig félő, hogy nem csak a mozgás, hanem a társas kapcsolatok, és a fejlődés lehetőségét is elveszíti.

A szolgálatban lévő tűzoltók lufikkal, hajtogatható tűzoltóautókkal is kedveskedtek a rendezvényen résztvevő gyerekeknek, majd Daninak segítettek korcsolyázni, akinek sikerült mosolyt csalni az arcára.

A tűzoltók a kisfiúval és édesanyjával (Fotó: Tatabánya Hivatásos Tűzoltó-parancsnokság)
A tűzoltók Daninak segítettek korcsolyázni (Fotó: Tatabánya Hivatásos Tűzoltó-parancsnokság)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában