szabálytalan sofőr

2017.09.17. 08:05

Áthajtott a piroson: egy letört sorompó és egy vádemelés lett a következménye

A rendőrség vádemelési javaslatott tett az autós ellen, aki a tilos jelzésen áthajtva vontatójával leszakított egy sorompót Komáromban.

kemma.hu/police.hu

Forrás: shutterstock

A Komáromi Rendőrkapitányság a közlekedés biztonsága elleni bűncselekmény vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetőeljárást egy 42 éves győrsövényházi férfi ellen, aki áthajtva a tilos jelzésen leszakított egy sorompót Komáromban.

A gyanúsított július 26-án 8 óra 40 perckor nyerges vontatóval haladt az 1-es számú főúton Győr irányába. Komáromban, a Klapka György úti vasúti átjáróban a közlekedési lámpa tilos jelzését figyelmen kívül hagyta, azon áthajtott, haladás közben a már mozgásban levő sorompót pedig letörte – tudtuk meg a megyei rendőrkapitányság szóvivőjétől.

[caption id="" align="alignnone" width="751"]1 Forrás: police.hu[/caption]

A rendőrök a járművezetőt előállították, ahol gyanúsítottként hallgatták ki. A nyomozók a lakossal szemben a büntetőeljárást befejezték és az ügyben keletkezett iratanyagot vádemelési javaslattal az illetékes ügyészségnek megküldték.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában