Időjárás

2023.11.27. 06:34

Behavazódtunk hétfő reggelre

Komárom-Esztergom megye több pontja is kifehéredett hétfő reggelre, hála a havazásnak.

Kemma.hu

A megye több pontján, így Tatán is hóra ébredhettünk

Forrás: Kemma.hu

Az Útinform hétfő hajnali jelentése szerint országszerte borult, felhős, csapadékmentes az idő. Komárom-Esztergom vármegyében valamint a Közép-Dunántúl és Közép-Magyarország környékén és Balassagyarmat térségében esik vagy szállingózik a hó.

Várjuk olvasóink havas, netán hóemberes fotóit a [email protected] email-címre. Kérjük, a kép mellé írjátok oda azt is,  hogy hol készült a felvétel!

A gyorsforgalmi, illetve a fő-, és mellékutak burkolata a Dunántúl északi részén, a Nagykunságon, valamint Pest és Bács-Kiskun vármegye térségében és Polgár, Gyomaendrőd, Sarkad környékén vizes-nedves vagy a preventív védekezés nyomán sónedves. Győr és Bicske térségében a látótávolság 300-500 méter között változik. Az ország jelentős részén szélcsend van vagy gyenge a légmozgás.  A hőmérséklet -9 és +1 °C fok között változik.

A Közút webkameráinak tanúsága szerint Tardos mellett a Gorba-tetőn, Komáromnál, Füzitőnél, Süttőnél, Dobogókőn, Héregnél, Oroszlányban is fehér reggelre ébredhettek az emberek, de Tatabányán és Dorogon, Esztergomban is esett a hó. A mellékutak burkolata a vármegye középső harmadában havas, a többi részén sónedves, nedves, a főutak mindenhol nedvesek, sónedvesek. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!