Kemma.hu videó

2023.10.31. 11:53

Jégesővel csapott le a vihar Tatabányára, villámokkal Oroszlányra +fotók, videók

Oroszlányban hatalmas villámokkal érkezett meg a vihar, míg Tatabánya pillanatok alatt elsötétült és jégesővel tarkítva zúdult le az eső az utakra.

Kemma.hu

Ahogy arról beszámoltunk, az Országos Meteorológiai Szolgálat kiadta a figyelmeztetést: ma a délelőtti óráktól egy nyugat felől érkező hidegfront mentén zivatarokra kell számítani, előbb a Dunántúlon, majd fokozatosan keletebbre is. Főként a Dunántúl és az Alföld déli részén a zivatarokat 70-80 kilométer/órás széllökések kísérhetik, de itt egy-egy heves zivatar is előfordulhat 90-100 kilométer/órás széllökésekkel, jégesővel (1-3 centiméter), illetve rövid idő alatt lehulló nagy csapadékkal (10-20 milliméter).

Hatalmas felhőkkel érkezett meg a vihar megyénkbe
Forrás: Beküldött

Várjuk olvasónk fotói is a keddi viharról a [email protected] emailcímre!

Olvasóink elárulták, hogy az oroszlányi templomnál áll a víz, így aki ezen a szakaszon közlekedik figyelmesen és óvatosan hajtson az úton! Tatabányán pillanatok alatt sötétült el az ég, majd egyből meg is érkezett a zivatar, valamint a jégeső is. 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!