segíteni jó!

2017.11.26. 22:26

Százan mulattak együtt a Tatabányai Angyalokkal

Jótékonysági partit rendeztek a Spíler Bárban szombat este a Tatabányai Angyalok, amelyen bárki velük bulizhatott. Mintegy százan tettek így.

kemma.hu

Mintegy százan döntöttek úgy, hogy szombat este a Tatabányai Angyalokkal buliznak a dózsakerti Spíler Bárban, ahol az ország legjószívűbb benzinkutasa, Jeszenszky Tibor által alapított csoport tartotta első ízben megrendezett jótékonysági buliját.

A rendezvényen a város két népszerű lemezlovasa, Makszim és Deluxe szolgáltatta a muzsikát.

– Eddig 25 nap telt el a hónapból, és mi már 35-40 családnak tudtunk segíteni – mondta a Kemma.hu-nak Likereczné Mészáros Bea, az „angyalok” egyike. – Szerencsére annyi felajánlás érkezik, és annyira aktívak tudunk lenni, hogy napi 2-3 címre is sikerül kiszállnunk. Hála istennek, minden alkalommal jó helyre kerülnek az adományok, ez a komoly szűrésnek is köszönhető.

Tatabánya Angyalai
Fotós: Likereczné Mészáros Bea

– Rengeteg jó ember volt egy helyen, mindenki egy közös ügyért! Mindenki aki ott volt, büszkén mondhatja magáról, hogy ő is egy tatabányai angyal. Remek volt minden, és köszönettel tartozom mindenkinek, aki segített benne, hogy ez a buli tegnap így lemenjen, és ilyen nagy sikere legyen! – írta közösségi oldalán Jeszenszky Tibor a buli másnapján.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!