savanyú a szőlő

2017.11.23. 17:43

Keményen helyretette rágalmazóit az ország legjószívűbb benzinkutasa

A jótékonykodásról híressé vált Tatabányai Angyalokat több rágalom érte az elmúlt napokban. Jeszenszky Tibor, a csapat létrehozója írásban rakta helyre a vádaskodókat.

Sz. Sz.

Forrás: Tatabányai Angyalok

Jeszenszky Tibor, az ország legjószívűbb benzinkutasa alapította a Tatabányai Angyalokat, és csapatával már számos jótékonysági akciót valósítottak meg a megyében. A nemes cselekedeteknek a sok méltatás mellett mégis lett negatív visszhangja.

Volt, aki azzal vádolta meg a csoportot, hogy ők is jelentősen profitálnak a felajánlásokból – derül ki a csoport Facebook-oldalán közzétett posztból, amiben Tibor pontot akar tenni a rosszindulatú rágalomáradat végére.

Aki szeretne segíteni a jólelkű tagokból álló csapatnak, az december 1-ig még felkeresheti az Angyalokat, addig tart ugyanis a nagy karácsonyi gyűjtés. Emellett lesz még jótékonysági party, ahol két népszerű DJ csinál majd nagy bulit, jótékonysági focimeccs az ebrendészeti telep állataiért, és Tibor szívbeteg barátjának is segítene.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!