telitalálat

2017.10.30. 20:33

Pápai Jocinak parádés sikert hozott a Pomádé – vagy a kivillanó pocak?

Pápai Joci ismét nőként lépett színpadra a Sztárban sztár hétvégi adásában, és ezúttal az összes zsűritagot sikerült meggyőznie a tatai énekesnek.

A Grease című film betétdalának magyar verzióját, A belehalok című számot adta elő Pápai Joci és Horváth Tamás. Természetesen Jocinak jutott Zoltán Erika szerepe, míg Tamás Kikit alakított, és nem is akárhogyan: a fergeteges showért minden zsűritagtól megkapták a maximális tíz pontot. Nem is csoda, hiszen a fiúk mindent bedobtak, Joci még a hasát is megvillantotta, bár ez Majka szemének annyira nem esett jól – olvashatjuk a műsor Facebook-oldalán.

Joci egyre szexibb a színpadon

De nem ez volt a tatai énekes egyetlen produkciója, bár a Bubamarába beletörött a bicskája, harminc másodpercre kiesett a ritmusból, de aztán sikerült visszatalálnia – ha nem is önmagához, de a szerepéhez.

Van, ami még a sokat próbált énekesen is kifog

Joci legutóbb mint Gloria Gaynor hódított, amikor Till Attilát még egy csókkal is megjutalmazta a telepi díva, a következő adásban pedig Boy George bőrébe bújik majd.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!