megye II.

2017.09.03. 11:14

Hatot vágott a TFCE a Felsőgallának

A Grosics Gyula stadion a lehető legtatabányaibb meccsnek adott otthont a bányásznapi hétvégén: szombaton a megyeszékhely két alakulata, a TFCE és a Felsőgalla találkozott. Az első gólig csak egy percet kellett várni.

kemma.hu

Fotó: Puskás Alexa

A megyei másodosztály negyedik fordulójának szombati játéknapján találkozott egymással a két tatabányai alakulat, a TFCE pedig, mondhatni „szokásához híven” most is szépen kitömte az ellenfél kapuját gólokkal. A TÉG-Felsőgalla egy gólt sem lőtt.

Wágner Dávid már az első percben betalált, Klausz Ádám a hatodikban értékesített egy lövést, aztán a 34. percben Megyesi László, a 36-ban Árvai Dániel. A 4-0-s első félidő után a Felsőgalla még két gólt kapott: a 74. percben Krupánszki Balázstól, a 82-ben Farkas Viktortól.

A TFCE, amelynek beszámolója szerint majd' ezer néző volt a meccsen, magabiztos vezeti a megyei másodosztály tabelláját. Eddig 23 gólt lőttek és csak kettőt kaptak. A Felsőgalla a kilencedik helyen áll.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!