Életmentők

2017.08.29. 11:28

A mentőket is meghatotta a újraélesztett idős asszony látogatása

Ahogy arról korábban beszámoltunk róla még nyár elején mentették meg a komáromi mentők Krisztina nénit, aki fiával nemrégiben ellátogatott megmentőihez. Most az Országos Mentőszolgálat is írt a megható esetről.

kemma.hu

A komáromi mentősök mentették meg Krisztina nénit

Forrás: Komáromi Mentőállomás

Ahogy már írtunk róla, Krisztina néni életét a komáromi mentők mentették meg, fél órán át küzdöttek azért, hogy újra tudják éleszteni.

A néni hálája jeléül meglátogatta fiával megmentőit, akiket nagyon meghatott az eset. Ráadásként egy korát meghazudtoló, életvidám hölggyel találkozhattak a mentőállomáson. Krisztina néni fia elmondta, hogy csak találkozni szeretnének a pár hónapja édesanyát ellátó bajtársakkal és meg szerették volna köszönni, hogy nem mondtak le róla.

Nemcsak nekik, de a mentőknek is megható volt a találkozás, hisz nem gyakori, hogy életmentő beavatkozás után közös fotó készülhet a mentőkkel és a szó szerint új életet kezdő beteggel.

Bajtársainknak gratulálunk, Krisztina néninek hosszú és egészséges életet kívánunk!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!