Elismerés

2023.12.10. 09:22

Honosiné Máhr Ágnesnek, az aranyszívű tatabányai vállalkozónak szólt a taps a fővárosban

Honosiné Máhr Ágnes, a Ho-Máhr Transz Kft. tulajdonosa az Év vállalkozója elismerést vehette át a Magyar Vállalkozók Napján.

Kemma.hu

Honosiné Máhr Ágnes Varga Mihály pénzügyminiszter és Eppel János, a VOSZ elnökének társaságában a színpadon

Forrás: VOSZ

Huszonnegyedik alkalommal rendezték meg a Magyar Vállalkozók Napja ünnepséget a közelmúltban Budapesten a Művészetek Palotájában. Az eseményen Eppel János, az idén 35 éves Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége (VOSZ) elnöke, Orbán Viktor miniszterelnök és Parragh László, a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara elnöke mondott ünnepi beszédet. A rendezvényen megjelent Varga Mihály pénzügyminiszter és Nagy Márton gazdaságfejlesztési miniszer is. A gálán Honosiné Máhr Ágnes, a Ho-Máhr Transz Kft. tulajdonosa is átvehette az Év vállalkozója címet. Az elismeréshez Varga Mihály pénzügyminiszter is gratulált. Az elismerésről már az idei Vármegyei Prima Gálán is beszámoltak, így a cégvezetőnek nemcsak a fővárosban, de Tatabányán is szólt már a taps.

A díjazottak egy része. Középen Honosiné Máhr Ágnes, Demján Sándorné és Orbán Viktor
A díjazottak egy része. Középen Honosiné Máhr Ágnes, Demján Sándorné és Orbán Viktor
Forrás: Beküldött

A szeretet, a barátság és a segítség jegyében az adventi időszak kezdetével ünnepi ajándékátadását már több, mint egy évtizede rendezi meg a Ho-Máhr Trans Kft. A minap az ÁGOTA Alapítvány vehette át az összefogás révén összegyűlt hatalmas adománycsomagot. Honosiné Máhr Ágnes, a Ho-Máhr Trans Kft. ügyvezetője az átadásakor hangsúlyozta: a segítők önzetlen felajánlásának köszönhetően számtalan gyermekvédelmi gondoskodásban élő gyermek, fiatal és nevelőszülői család mindennapjait szépítik meg az ünnepi időszakban. A cég, élén a vezetőjével számos jótékonysági akcióban vesz részt tevékenyen.

Az idén először adták át a Magyar Vállalkozói Nagydíjat. Demján Sándor, a VOSZ örökös elnöke posztumusz részesült ebben a díjban. Méltatásakor elhangzott, hogy példaértékű vállalkozói életpálya, a magyar kultúra és tudomány önzetlen támogatása és a magyar gazdaság fejlődése érdekében nyújtott egyedülálló életmű elismeréséül részesült a díjban. Mellette négyen vehették át a Magyar Gazdaságért Díjakat, húszan a VOSZ által alapított 2023. Év Vállalkozója Díjban részesültek, négyen pedig a Kiemelkedő Társadalmi Szerepvállalásért Díjat kapták meg. A rendezvényen beszédet mondott Orbán Viktor miniszterelnök is.

Orbán Viktor a Magyar Vállalkozók Napján
Orbán Viktor a Magyar Vállalkozók Napján
Forrás: Miniszterelnöki Sajtóiroda

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!