Tanácsok

2023.02.12. 15:33

Adóváltozások jönnek 2023-ban

Az új év adóváltozásokat is jelent a vállalkozások számára. A Komárom-Esztergom Megyei Kereskedelmi és Iparkamara (KEMKIK) és a Nemzeti Adó- és Vámhivatal Komárom-Esztergom Megyei Adó- és Vámigazgatósága közösen szervezi meg az Adóváltozások 2023 ingyenes rendezvényét, immár hagyományosan.

M. K.

Február 16-án, pénteken reggel 9 órára várják az érdeklődőket a megyeszékhelyen, a kamara székházában. (2800 Tatabánya, Fő tér 36.). Akik nem tudnak személyesen jelen lenni, azoknak jó hír, hogy az esemény online is követhető MS Teams felületen. Kérik a szervezők, hogy a jelentkezési lapon – ez a www.kemkik.hu honlapon megtalálható – feltétlenül tüntessék fel, hogy az online vagy a személyesen részvételt választják-e, mert a terem befogadóképessége korlátozott. A részvétel regisztrációhoz kötött.

Köszöntőt mond dr. Szerencsés László, a KEMKIK elnöke és dr. Ladosné Kelemen Éva, a NAV Komárom-Esztergom Megyei Adó- és Vámigazgatósága igazgatója. Ezután a NAV megyei szakembereinek előadásai következnek, az alábbi témákról. Az SZJA, a TB és a szociális hozzájárulás változásai (Nemesné Mészáros Erika, szakértő). Átalányadózó egyéni vállalkozók adminisztrációs könnyebbségei (Dörnyeiné Hegyesi Zita ügyfélszolgálati referens). Új kata, kiva, tao, áfa, reklámadó, art változások (Doktor Imre Zoltán osztályvezető).

Már előre kérik, hogy az előadások során megfogalmazódott kérdéseket mindenki küldje el majd e-mailben a [email protected] címre telefonszáma megadásával, hogy a NAV munkatársai fel tudják venni a kapcsolatot, válaszolhassanak, tanácsokat adjanak. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!