Pályázati úton

2022.06.08. 09:00

A megbízhatóságot ismerte el a zsűri, több megyei cég kapott elismerést

Az elismerést pályázati úton lehetett elnyerni, öttagú zsűri ítélte oda.

M. K.

Sávos András, Körtvélyessy Géza, Palkovics László és Vörös Ágnes

Fotó: Pelsoczy Csaba

Tovább bővült azoknak a megyei cégeknek a listája, amelyek rangos országos elismerésben részesültek. A Német-Magyar Ipari és Kereskedelmi Kamara olyan vállalatokat tüntet ki a Megbízható Munkaadó 2022/2023 elismeréssel, ahol példaértékű módon gondoskodnak a dolgozók munka- és életkörülményeiről. 

Az esztergomi székhelyű KIRCH­HOFF Hungária Kft. számára a díj visszaigazolást jelent arról, hogy különösön nagy hangsúlyt fektet a munkavállalók elégedettségére, jólétére. Megtudtuk: a díjat pályázati úton lehetett elnyerni, amit egy öttagú, személyzeti szakemberekből és a kamara képviselőiből álló zsűri ítél oda – amelynek elnöke Vörös Ágnes, a BASF HR-vezetője – a sikeres pályázóknak. Ahhoz, hogy egy vállalat részesüljön az elismerésben, több szakmai kritériumnak kell megfelelnie, különösen az olyan területeken, mint a javadalmazás, a szociális-jóléti juttatások, az egészség és a munkakörülmények, valamint a képzés és továbbképzés, és nem utolsósorban a fejlődési és karrierlehetőségek. 

Mivel a KIRCHHOFF Hungária Kft. – mint még 21 vállalat – az összes kategóriában kiválóan teljesített, megkapta a rangos elismerést. A díjat Körtvélyessy Géza, a KIRCHHOFF Hungária Kft. adminisztratív területekért felelős ügyvezető igazgatója vette át dr. Palkovics László, innovációs és technológiai minisztertől és Sávos Andrástól, a DUIHK elnökétől. 

– Büszkék vagyunk, hogy elnyertük a díjat. A Megbízható Munkaadó cím komoly elismerése a nehéz munkaerőpiaci körülmények között végzett szorgalmas és kreatív munkánknak. Megerősít bennünket abban, hogy helyesek azok az erőfeszítéseink, amelyeket a munkavállalók megtartása és elégedettségének növelése érdekében végzünk – nyilatkozta Körtvélyessy Géza. 


 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!